vineri, 13 ianuarie 2012

Ciorba de fasole

Ingrediente:
- 500g fasole alba
- 2 cepe
- 1 ardei gras
- morcov
- leustean
- suc de rosii
- o crenguta de cimbru
- bors
Ideal ar fi sa lasam fasolea la inmuiat peste noapte si sa o fierbem a doua zi. Fierbe mai repede.
O scurgem de minim 2 ori.
Legumele le taiem cubulete.

Cand fasolea a fiert bine, adaugam legumele.

Cand legumele s-au inmuiat, adaugam sucul de rosii.

Dupa ce da intr-un clocot potrivim de sare , adaugam borsul, leusteanul si crenguta de cimbru.

Servim fierbinte cu smantana si ceapa rosie.
Pofta buna!

2 comentarii:

  1. Imi place ciorba de fasole, doar ca eu folosesc fasole la conserva gata fiarta, nu am rabdare sa o fierb ;)

    RăspundețiȘtergere