luni, 31 octombrie 2011

Pilaf





Pregatim ingredientele:
- 1 pui ( eu am folosit o gaina de tara)
- 1 cutie ciuperci
- 1 ceapa medie
- 2 morcovi
- orez - cantitatea de orez se stabileste dupa ce vedem cata supa avem, adica, la un pahar de orez punem 3 pahare (acelasi pahar) de supa
- curry dupa gust
- sare si piper
Punem carnea la fiert, o spumam si o lasam pana se fierbe bine.
In alta cratita, calim ceapa tocata marunt pana devine aurie.

Adaugam ciupercile scurse de zeama si morcovul taiat cubulete.

Strecuram supa si vedem cam cata avem si in functie de cantitatea de supa, adaugam orezul peste legume.

Lasam 1 minut, amestecand continuu sa nu se lipeasca orezul si adaugam supa de pui. Lasam sa fiarba la foc mic cu capacul deasupra.

Verificam din cand in cand sa nu se lipeasca orezul.

Servim cald. Se poate pune si carnea de pui, dar eu am bagat-o la cuptor cu cartofi si condimente.


Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu